Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Και για το τέλος ας σχολιάσουμε κάτι χιουμοριστικό, αλλά πολύ αληθινό τελικά...
Δεν συμφωνείτε;;;

10 λόγοι που δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό την τελευταία φορά





  1. Επειδή ντρεπόμαστε να χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό. Τι θα νομίσει ο άλλος;

    Απ’ αυτό θα μας κακοχαρακτηρίσει!


  2. Επειδή ντρεπόμαστε να αγοράσουμε προφυλακτικά.

    Τσόντες όμως αγοράζουμε με την ίδια ευκολία που αγοράζουμε γιαούρτι ή τσιγάρα.


  3. Επειδή μόνο οι φοβητσιάρηδες φορούν προφυλακτικό.

    Να το θυμόμαστε αυτό όταν περιμένουμε στα νοσοκομεία για τις εξετάσεις μας.



  4. Επειδή είμαστε πολύ καυλωμένοι και δεν έχουμε λίγα δευτερόλεπτα για να βγάλουμε το προφυλακτικό και να το φορέσουμε.

    Παιδιά, με το μαλακό…



  5. Επειδή είμαστε ρομαντικοί τύποι κι αν σταματήσουμε για να πάρουμε προφυλάξεις μπορεί να χαθεί ο αυθορμητισμός και η μαγεία της στιγμής.

    Εκτός από τη μαγεία βέβαια, μπορεί να χαθεί και η υγεία μας.


  6. Γιατί σε ποια στιγμή θα αναφέρουμε το προφυλακτικό;

    Καμία δεν φαίνεται κατάλληλη κι έτσι δεν το αναφέρουμε καθόλου. Λίγο πριν μπει μέσα μας ή μπούμε μέσα του είναι η καλύτερη στιγμή!


  7. Επειδή εγώ θέλω αλλά δεν θέλει ο άλλος.

    Κι εγώ βέβαια είμαι μικρός κι αθώος και δεν έχω γλώσσα να μιλήσω και να προστάτεψω την υγεία μου από τον μεγάλο κακό λύκο.


  8. Επειδή εγώ θα ήθελα αλλά φοβάμαι ότι δεν θέλει ο άλλος και αν το του πω μπορεί να παρεξηγηθεί.

    Είναι εξίσου πιθανό όμως και εκείνος να έχει τις ίδιες ανησυχίες και να περιμένει από εμένα να το αναφέρω.


  9. Επειδή δυσκολεύομαι να το φορέσω.

    Έχετε δίκιο, είναι εξίσου δύσκολο με την κατασκευή διαστημικού πυραύλου. Προτείνουμε να, εξασκηθείτε μόνοι σας στην ησυχία και ηρεμία του σπιτιού σας. Είναι καυλωτικό από μόνο του!


  10. Επειδή φοβάμαι πως αν αναφέρω ότι θέλω να βάλει ή να βάλω προφυλακτικό ίσως τον προσβάλω.

    Το να τον μολύνω ή να με μολύνει δεν είναι προσβολή;




9 σχόλια:

Unknown είπε...

Οι απαντήσεις-σχόλια της δημιουργού της σελίδας επίκαιρες, καυστικές,"καρφί" κατα μία έννοια,δίνουν το πραγματικό μέγεθος της άγνοιας καιίσως αδιαφορίας των ανθρώπων και κυρίως των νέων επάνω στο θέμα.

Sofia είπε...

Πραγματικά γελάς αφού όλα αυτά δυστυχώς αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα!!!!!!ίσως οι εταιρείες προφυλακτικών θα επρεπε να φτιάξουν προφυλακτικά μεγαλύτερων διαστάσεων για όλους αυτούς τους αντρες που υποστηρίζουν οτι είναι πολύ μικρά γι' αυτούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν αυτές οι ανασφάλειες τελικά........

Mikri Ollandeza είπε...

πιστεύω οτι στην πλειοψηφία τους οι νέοι χρησιμοποιούν προφυλακτικό... αλλά και στις όποιες περιπτώσεις προκύψουν οι εν λόγω δικαιολογίες είναι στο χέρι μας να τις προσπεράσουμε... είναι καλύτερα να χάσουμε 2 λέπτα για να πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις παρά να βρεθούμε προ εκπλήξεων....

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ είπε...

Οι καλές εποχές, που οι άνθρωποι κάναν έρωτα χωρίς φόβους και δισταγμούς πέρασε.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να εθελοτυφλούμε.Πρέπει όλοι να δραστηριοποιηθούμε."ΒΑΡΕΤΟ" αλλά απόλυτα απαραίτητο το προφυλακτικό στις εφήμερες σχέσεις.Mην χαραμίσετε τα όνειρα μιας ζωής για την ανοησία μιάς στιγμής.

filippos είπε...

Prosexoume gia na exoume :) !!!!
Allwste einai thema sevasmou pros ton allon.Twra ama aytos de sevetai ton eayto tou kan tote emeis den exoume douleia mazi tou/ths.

mpompos είπε...

Νομίζω ότι αυτοί οι 10 λόγοι μας αντιπροσωπεύουν όόόλους!Είναι όλα όσα σκεφτόμαστε αλλά δεν λέμε παραέξω για να μην δείξουμε πόσο ανόητοι είμαστε! Όσο γι'αυτό με τον ρομαντισμό που θα χαθεί, όταν χάσουμε τ'αυγά και τα πασχάλια μετά, τότε να μας δω! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, παρά μόνο.."Ελλάς το μεγαλείο σου"!
Πάντως και από μέρους των φορέων ενημέρωσης, δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη κινητοποίηση. Και δεν εννοώ διαλέξεις, συζητήσεις επί συζητήσεων, κλπ. Κάτι πιο πρακτικό, πιο δημιουργικό, πιο κοντά στους νέους?Ξυπνήστε!

antonis είπε...

Αφού οι μάμαδες μας έλεγαν άμα είμασταν μικροι "φόρεσέ το καλά να μην αρρωστήσεις" και εννοούσαν το παλτό, γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για το προφυλακτικό;

george είπε...

Εγώ αυτό που έχω να πω, είναι ότι χωρίς προφυλακτικό τελικά δεν γίνεται ένωση...μάλλον αποξένωση γίνεται!

Φαίη είπε...

Είναι οι 10 καλύτεροι λόγοι που έχω ακούσει!!!Τόόόόόόσο αληθινοί όόόόόόσο και χιουμοριστικοί!!Τελικά δεν υπάρχει πρόφαση που μπορεί κάποιος να παρουσιάσει για να δικαιολογήσει την μη χρήση προφυλακτικού...Είναι τόσο απλό τόσο εύκολο!!!!!!!!